Mina Inköp

Lessen att jag inte skrev något mer igår, hade planerat det men pappa håller på att fixa iordning en dator och medans han gjorde det så fungerade inte internet. Men nu verkar det funka igen! Igår var jag på stan och fikade med en kompis. Efter det gick jag runt en stund för att försöka hitta nå kläder (MÅSTE verkligen uppdatera min garderob!!!), men det gick inge vidare.

Bland annat så skulle jag köpa nya bh:ar, behöver verkligen det. Och för er som inte använder bh så kan jag tala om att det är en hel vetenskap med dessa konstiga modeller och storlekar och grejer. Ska man då få hjälp med att hitta bh:ar som passar så måste man gå in i en butik som tömmer ens konto. Eftersom jag inte hade råd med det för tillfället så tänkte jag leta reda på något bra själv, vilket är typ omöjligt. Jag förundras över att en storlek 70C kan vara alldeles för liten och 75B alldeles för stor.

Förlåt för min lilla utstickare där, men killar var jädrigt glada för att ni slipper det där! I alla fall så hittade jag en ny handväska som jag köpte. Dessutom började det regna så jag hyrde några filmer. Cyklade hem och när jag dyngsur kom hem så poppade vi popcorn och så satte jag och syrran oss och tittade på New Moon medan regnet öste ned utanför. Mys!!

Min nya cykel rullade i alla fall superbra! Är nöjd med köpet, och visst är den fin?


Lovade ju också att lägga ut en bild på skrivboken jag köpte som jag ska fylla med komplimanger och bra ord.

Dock kan jag avslöja att den änsålänge gapar ganska tomt. Har liksom inte riktigt kommit igång än! Tänkte klistra fast någon gullig etikett på framsidan också där jag ska skriva "Min Peppbok" eller min "Må Bra-Bok". Har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska döpa den till...

En fin handväska köpte jag ju också;

Nu kan syrran få tillbaka väskan jag snodde av henne för några månader sedan ;)

Nä, nu ska jag försöka hitta på något kul att göra med min dag. Har inga planer alls än så länge, så vi får väl se vad som sker... En sväng till stallet kanske.

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0