Hur orkar man bry sig?

Jag är liberal. Jag tror på människan. Jag tror att man själv kan göra egna, förnuftiga val och jag tror dessutom att man kan lära av misstag - sina egna misstag. Alla borde få göra som de vill. Jag är personligen ganska less på att kvällstidningarna hela tiden pratar om "skandaler" när folk ligger med fel person, skiljer sig, osv. osv. Privatliv någon?

Men framför allt, så bryr jag mig inte ett skit om hur mycket taxi människor åker. Jag tror folk kan göra förnuftiga val, och jag litar på att de behanlar skattepengarna på rätt sätt. Man måste kunna lita på människor, och inte minst på de personer som styr landet.

Jag bryr mig inte ett dugg hur mycket taxi Federley åker. Men det gör tydligen Aftonbladet;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7654832.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7656774.ab


Istället för att känna sympati för att han inte kan åka tunnelbana pga säkerhetsrisken så hånar de honom för att han åker taxi för våra pengar. Om det räddar livet på honom - why not? Är han under den hotbilden, vilket jag faktiskt kan tro att han är med alla åsikter som finns i landet idag, så måste väl han få åka taxi!



Efter alla dessa timmar som våra politiker lagt ner på vad de tror är bäst för det här landet och för oss som bor i det så kan de väl ändå få åka taxi som de vill. Hur orkar man bry sig så mycket? Får de inte ha något privatliv alls eller???

And by the way - Fredrick är en cool man, låt han få sitta kvar i riksdagen!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Adela Karlsson

Gillar om det du skrev! Underhållande att se en del bra grejer och inte bara det generella grejerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-09-28 @ 13:27:44
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0