2010

Dags att samanfatta året som gått kanske? Det har varit ett händelserikt år med många nya vänner och många lärdomar. Jag har blivit både CUF'are och Glambert vilket jag är mycket stolt över och som har givit mig mycket.

CUF har fått mig att lära känna mig själv på ett helt nytt sätt. Jag har lärt mig vart jag står i många frågor, och jag har lärt mig att stå upp för mina åsikter no matter what. Jag har blivit mer öppen som person och jag har mött många underbara människor på vägen! Älskar er alla! Jag har gått på många kurser, utbildningar och föreläsningar i allt möjligt och jag är väldigt tacksamt för allt. Hårt jobb har det också varit men ack så roligt!!

Adam Lambert o co. är det bästa som hänt mig, någonsin! Av dem har jag fått lära mig att vara mig själv, att jag duger bra som jag är, och att kärlek vinner över hat. Att få träffa Adam var årets höjdpunkt, och att sedan få se dem live! Jag vet att jag alltid kommer ha vänner som stöttar mig och älskar mig runt om i världen, tack vare denna superstjärna med en röst av guld.
"No matter what your sexuality is, no matter what the color of your skin is, no matter what your religion are, no matter how old you are, we can all get together and find common love"



Jag har också det senaste året rest en hel del, framför allt inom landet (Stockholm (otaliga gånger), Uppsala, Åre, Karlskona, Gotland...) men även utomlands (Turkiet). Jag har gått i Pridetåget för första gången i mitt liv vilket var sjukt kul, nästa år hoppas jag att jag kommer kunna vara mer på Pridefestivalen! Jag har gått i tre olika klasser i två olika skolor. Jag har haft tre olika praktikplatser. Jag har gjort sjukt mycket år 2010, det har verkligen varit ett händelserikt år! Framför allt har jag bearbetat USA-resan, och jag har verkligen behövt det här året för att få göra det....

Idag är jag ungefär på samma plats i livet som jag var för ett år sedan. Antalet vänner rikare, många lärdomar rikare, definitivt mer redo! För första gången känner jag mig REDO för året som kommer! Jag kommer lyckas med alla mina nyårslöften (lyckades inte i år...), jag kommer lyckas med betygen, jag kommer lyckas helt enkelt, I just know it!

I november fyller jag 18 vilket är stort för mig, något jag sett fram emot länge! Frihet och självständighet!!!

Tack alla för ett fantastiskt och händelserikt år! Nu blickar vi framåt mot ett nytt, fantastiskt och händelserikt 2011. Ses där!!!



Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0