Apropå Förebilder

Fick nyligen en kort powerpoint presenterad för oss på ämnet förebilder. Tycker det ämnet är väldigt intressant eftersom det hela tiden diskuteras "Hur är man en bra förebild?" och "Hur ska du göra för att vara en bra förebild?". I mina ögon är dessa frågor helt otroliga eftersom en förebild som ändrar på sig för att vara en förebild inte är en förebild. Luddigt, right? Well, lyssna på den här mannen så kanske ni förstår mer;



Den här mannen är min absolut främsta förebild. Varför? För att han är sig själv, no matter what. Han är min förebild, ja. Är det samma sak som att jag vill vara som honom? Nej. Leta upp en intervju när han pratar om ämnet så förstår ni allt mycket bättre än när jag luddar till det, men grejen med han är att han uttryckligen säger att "Jag vill inte uppmana folk att vara som mig, jag vill uppmana folk till att vara sig själva". Smartare och vackrare man finns inte!



Det jag ville säga med det här flummiga och något luddiga inlägget är att när du är dig själv, no matter what, då kommer folk som känner igen sig som dig att identifiera sig med dig och ha dig som förebild. Du är världens bästa förebild när du är dig själv. Be who u r and never change!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0