Älskade Vänner

Det finns något som inget kan överträffa, ingenting kan förstöra, och det är en äkta vänskap. Man går igenom eld och vatten och lite till med varandra, man älskar och hatar varandra, man bråkar, men trots det så blir man sams och för varje snesteg så blir vänskapen bara starkare istället för tvärtom.

Ni vet ibland, när man tror att man är ensamast i världen, det finns inga vänner alls, och man undrar vad som egentligen hände med den där vänskapen? Sedan helt plötsligt inser man att de funnits där hela tiden, man har bara blundat. Och ni vet de där speciella samtalen man har vänner emellan, då man inser återigen att man har de bästa vännerna i världen. Inget är för stort eller för litet att prata om, man kan bara prata om allt och man bara förstår varandra så bra. De där underbara stunderna då man verkligen inser att det finns inga bättre vänner än de man har.

Jag hoppas verkligen att mina vänner redan vet hur mycket de betyder för mig, men jag vill att omvärlden också ska få reda på hur underbara vänner jag har. Hur glad jag är över att ha dem, och hur mycket jag älskar dem. Att jag älskar dem varje dag, även de gånger vi är oense.

Hör ni det? JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER! <3

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0