This Is My Life!

Vill börja med att hälsa Anna STORT GRATTIS till vinsten i Melodifestivalen! Måste själv erkänna att det känns ganska otroligt att en tjej som för 2 år sedan var helt okänd för svenska folket, men som med hjälp av Idol har lyckats ta sig och står nu idag som vinnare för Melodifestivalen 2010. Är inte det otroligt!?

Själv funderar jag lite på vart Peter tog vägen? Tillslut, efter mycket om och men, så blev han min favorit, men han fick nästan inga poäng alls! Snyft... Däremot så ökade min poäng till Darin kraftigt efter att jag faktiskt lyssnat på vad han egentligen sjöng om. Har hört den låten sååå många gånger de senaste två veckorna, och trots det så är det inte förrän idag som jag hörde att han sjöng till någon som var död. Raden "Why did you have to die" hade varken jag eller mamma lagt märke till förut... Nu blev den ju sorglig!

Nä, men Annas text träffade ganska rätt i hjärtat även om den kanske inte var favorit och jag är tveksam hur den står sig i Oslo... Men men, den är bra och hon är värd en vinst! Dessutom var det en grymt spännande final in i det sista, och alla kunde vinna! Såååååååååå roligt att det var spännande för en gångs skull och att juryn inte riktigt fick som de ville (HA!).

Nä, ska krypa i säng nu. Imorgon ska jag sitta speaker på våra dressyrtävlingar några timmar och därefter ska jag rida tillsammans med en kompis, så det blir en heldag i stallet med andra ord. Får se om jag hinner skriva något på morgonen eller kvällen!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0