Vart tog jag vägen?

Ledsen att jag inte skrivit på några dagar nu, men det har varit lite (läs mycket!) fullt upp... Har dels haft ett prov och en debatt i skolan att plugga till + massa möten, hästar, ridning osv., samt att jag inte är 100% frisk. Min chef ringde just och sa att jag inte behövde komma imorgon så tänkte passa på att ta det lite lugnt på förmiddagen, försöka bli lite frisk och ta igen lite sömn. Sedan blir det en sväng till stallet, måste prata med en person, och på kvällen ska jag, mamma och syrran först bowla och sedan ut och äta. GRYMT roligt ska det bli!! =)

Nästa helg ska jag på Valkurs med CUF. Första kursen jag åker på med dem och jag är så grymt taggad så ni anar inte! Ska försöka lägga ut lite bilder på det när jag är där, får se hur mycket tid jag får över för bloggande ;) Nä men jag ser fram emot det och det ska bli väldigt roligt, även om jag missar en hopptävling, men sådana har jag varit på så många gånger så jag kanske överlever....

Nej nu tänkte jag krypa i säng, även om jag får sovmorgon imorgon så är jag trött och måste komma i säng. Kan ligga och läsa lite, började läsa Kim Kärnfalks självbiografi idag (Jag, Mamma och Mormor). Älskar självbiografier och har läst väldigt många sådana på senaste tiden! Senaste boken jag läste var Magdalena Graafs Det ska bli ett sant nöje att döda dig, en grymt läsvärd bok som ni verkligen måste läsa! Samt att jag har läst Barack Obamas första (hans andra ligger i bokhyllan och väntar på mig) och en biografi om (ej av!) Michelle Obama. Måste jag nämna att jag älskar att läsa?

Nu väntar sängen, hörs imorgon!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0