Skräckfilm

Mina klassisar bestämde till slut att de i alla fall skulle titta på skräckfilm. Så nu sitter alla där inne medans jag sitter här utanför och gör... ingenting. De har försökt övertyga mig att komma in, men är det något jag inte gör så är det att titta på skräckfilm, jag pallar helt enkelt inte sånt, och det tänker jag stå för. Men jag tänker inte hindra dem från att titta! Över 20 pers kan ju inte bara ändra sig för att en person inte vill se. Hoppas de vill göra något annat sen bara! Just nu sitter de där inne och pratar om hur konstig jag är (antagligen) but that's me, sorry girls! Ni behöver bara stå ut i tre år till, sen slipper ni mig.



Nu ska jag fortsätta göra ingenting, räkna med många trök-inlägg ikväll!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: amanda af berglund

För det första: vi pratade inte om hur ''konstig'' du är, vi försökte få dej å komma in så du inte behövde sitta där ute själv!

För det andra: så är det vi ALLA som får stå ut med varandra och inte bara 'VI'

För det tredje: som du skrev inlägget 'FROZEN' att vi nog pratar skit om dig igen? seriöst Lina, vad vill du få ut med att skriva det på bloggen?

Jag ser inte grejen, Ingen av oss ser grejjen när vi läst din blogg. Tror du det är kul för oss att du ger den uppfattningen till andra?

Tror du det Känns bra när du skriver sånt, och får det att låta som om vi fryser ut dej?

Har rukbriken 'UTMOBBAD' i ett inlägg?

vill du försöka få oss att få skuldkänslor, eller känna oss som riktigt dåliga klasskamrater? Vem vill du säga allt det där till om det inte vart rakt till oss?

Lina...

Jag gör inte det här för att verka dryg eller elak, men vissa tjejer i klassen känner faktiskt så här när vi läser din blogg, eller iaf de senaste inläggen.

2010-11-19 @ 09:23:47
URL: http://afberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0