Tallinn!

Är nu åter hemma efter några underbara dagar (och händelserika nätter!) på resande fot. Det har varit en helt underbar resa och nu är jag fit for fight igen! Började med ett extrainsatt CUF Gävleborg årsmöte där jag blev vald till Vice Ordförande vilket känns helt underbart! =D Efter knappt nio månader i CUF så har jag alltså avancerat ända dit, trevligt!!

Lovar att visa bilder och grejer, men just nu är jag en aaaaning upptagen! Provar kläder inför tisdag you know! Tror jag är i princip klar nu dock. Det är leggings som är glansiga, lite skinniga you know, ett svart linne (syrran var inte jätteglad när hon upptäckte att jag snott det från henne..), en pälsväst, ett par svarta klackskor, fjäderörhängen, nyinköpt ring med döskalle samt ett svart armband som jag även det fått låna av syrran.

Sedan blir det såklart GLITTER!!! (måste nog inhandlas), svart kajal/eyeliner, massa mascara, svart/vita naglar och utsläppt hår! Iiiihhhh det ska bli så skoj!!!

Nä, nu ska jag krypa i säng! Bara en timme skola imorgon, men har ändå massor att fixa! Samt att jag väntar ett mejl som jag verkligen är spänd på... Vågar inte hoppas på för mycket men går det rätt väg så lovar jag att ni får veta!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0