Barack Obama - It Gets Better

I förra amerikanska presidentvalet var jag mer insatt än jag någonsin varit i något val. Redan när det stod mellan Obama och Hillary på frågan vem som skulle bli presidentkandidat så stod jag på Obamas sida. Till och med när han uttalade sig om att han var emot samkönade äktenskap så fortsatte jag att hejja på honom. Jag trodde verkligen att den mannen kunde göra skillnad, och jag tror fortfarande att den mannen kan göra skillnad. Det är en sådan man som USA och världen behöver helt enkelt!

Jag minns precis vad jag gjorde den där novembermorgonen 2008. Jag följde valet hela kvällen men när klockan var en bit över elva bestämde jag mig för att sova några timmar och klicka på tv:n tidigt morgonen efter istället. Klockan ringde strax före fem och precis när jag sätter på tv:n ser jag McCain gå upp på scenen och hålla sitt tal, därmed erkände han sig besegrad. Strax efteråt klev Obama upp på scenen tillsammans med sin familj och sa "Yes, We Can!". När jag var i USA var det sjukt många som var emot Obama, framför allt jämfört med hur många i Europa som är för honom. Men i min värld har han i alla fall bevisat att han är värd sin post, och hans slagord håller på att träda i kraft. Han har hunnit göra förvånansvärt mycket de senaste två åren, och han har mycket kvar att ge om han får sitta tillräckligt länge, vilket jag verkligen hoppas.

Vart jag ville komma var i alla fall hit. Nu har inte bara Hillary spelat in en "It Gets Better"-video, utan också världens mäktigaste man. Se filmen nedan;



Ni kan också se den på aftonbladet.se här;
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8013459.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0