Dags för hjältar!

Nu är det återigen dags att nominera just din hjälte! Någon som du tycker är värd att nominera till Årets Vardagshjälte för något han/hon gör elller har gjort. Nominera så många ni bara kan, för jag vet att det finns hjältar där ute värda att uppmärksammas!



För mig innebär den här tiden av året alltid lite ångest. Varje år lovar jag mig själv att till nästa år, då ska jag ha gjort något, hjälpt någon, på ett sätt som gör att jag skulle ha förtjänat det priset lika mycket som de som fick det. Jag vill egentligen inte ha priset, jag vill mer känna att jag skulle kunna ha förtjänat det, att jag hjälper andra så pass mycket att jag skulle kunna förtjäna det. Jag vill vara min egen hjälte helt enkelt! Men återigen så sitter jag här och inser att jag ännu inte gjort ett dugg som skulle kunna ge mig ett pris som hjälte, ännu är jag ingen hjälte.

Men jag ska se till att jag en dag blir en hjälte, det är vad jag ska göra med mitt liv. Fram tills dess ska jag, liksom ni, nominera mina vardagshjältar, och det gör vi här.



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0