Energisugande människor

Skulle precis sätta mig och skriva världens längsta och tråkigaste inlägg om människor som verkligen suger energi ur en, människor som man tyvärr måste leva med ändå. Samtidigt skulle jag sätta på pepp-CD:n för att komma på lite bättre tankar och låta Olofs röst få sjunka in i hjärtat. Så blev det inte, jag hann inte dit.

Loggade in på FB och ser att Olof med anledning av föregående inlägg länkat till min blogg på FB vilket skjutit besöksstatistiken i taket, vilket alltid är trevligt. Och fina ord är alltid värmande! Vilket gjorde att farbror Röhlander fått mig att skratta och le, utan att jag ens behövde sätta på CD:n!

Dessutom kom jag ju på allt bra som hänt mig idag! När jag kom hem fick jag reda på att min iPhone nu väntar på posten, det skulle ta minst en månad, det tog en vecka! Hur underbart är inte det!?

Och imorse när jag slog upp tidningen så fick jag se den här insändaren där det bland annat stod "...och den vackra, modiga ”Det är ditt och mitt fel”. Tack för den Lina Landström!" och "Så sann är Linas beskrivning, tyvärr: SD vann en seger varje gång en politiker inte vågade gå i svaromål (av rädsla att förlora röster på högerkanten?), varje gång en av oss inte orkade skriva en insändare, varje gång media var ”korrekt” och inte granskade och drog paralleller..."

Det gjorde mig så otroligt glad och varm om hjärtat att någon läst min insändare, reagerat, och själv vågat skriva en insändare! Trots att allt inte gått perfekt idag så känner jag just nu att livet ler, det här kommer gå bra. Nu är allt möjligt! =D



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0