Förkyld!

Vet ni hur mycket jag avskyr att vara förkyld? Man känner sig så äcklig när man går runt och snörvlar, och man har så ont i halsen att man varken kan prata, äta eller dricka. Dessutom kan man inte andas. Bläää. Kom hem för en liten stund sedan och har nu ätit middag samtidigt som jag har fortsatt att titta på fillmer från It Gets Better - projektet. Nu väntar jag på att te't ska koka upp, sedan ska jag bädda ner mig i soffan framför en massa bra serier.



Hade egentligen ingen lust att gå till skolan när jag vaknade men dels så var det här sista skoldagen innan helgen (20 minuter skola imorgon, ledig fredag) så då kändes det töntigt att vara hemma när jag lika gärna kunde vara hemma och krya torsdag fredag istället. Dessutom så har jag en häst att ta hand om samt att jag var på ett möte. Har big plans och jag tror det kommer bli så bra! Självklart kommer ni få höra mer så småningom, men just nu är det lite småhemligt.

I alla fall så är jag ganska glad att jag åkte till skolan. Vi hade sjukt mysigt, avslutade dagen med att titta på film och till detta fick vi chips, kakor och cola. Sååå gott! (Och onyttigt) Ska börja träna nu när jag inte rider lika mycket, men självklart så kommer ju förkylningen som på beställning...
Kan ju ännu inte ta bilder med nya mobilen, så jag har snott bilder från klasskompisen Amanda (http://afberglund.blogg.se/).







Nä, nu ska jag gå och bädda ner mig. Hörs!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0