Fullt upp!

Igår var min dag helt fullspäckad och hann inte sitta vid datorn en endaste sekund, därför blev det inget bloggande. Åkte till Stockholm med tåget vid åtta, var framme halv tio. Tunnelbana till Röda Korset, där jag var på kurs hela dagen. Åkte därifrån vid halv fem, tunnelbana till T-centralen, satt där typ en timma och väntade på tåget, tog tåget hem. Var hemma vid sju, gjorde mig iordning, klockan halv åtta kom kusinen och hans familj för att fira pappas födelsedag (han fyller år idag, grattis! =)).

Vi åt middag, hela tiden halvsov jag (var så sjukt trött!). Vid halv tio någonting hade vi ätit upp och vi tre ungar bestämde oss för att se på film. Vi satte på Ondskan och den hann knappt börja innan jag hade slocknat. Sov till typ halv ett då pappa väckte mig. Kusinen hade gått hem, så jag gjorde mig snabbt iordning, kröp i säng och somnade på två sekunder. Sov till halv nio imorse. Så sjukt trött!

Nu ska jag snart in och rida en sväng, därefter ska jag återigen hem och kurera mig. Känner att allt mitt kurerande har givit lite effekt, känner mig bättre och bättre! Imorgon är det skola igen, normal skoldag. Kanske dags att vara frisk då...

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0