Gårdagens inlägg

Sorry för dåligt bloggande! Hade ett inlägg som jag tänkte skriva igår, men det blev aldrig av! Hamnade framför tv:n och slötittade på inspelade avsnitt av Skavlan, därefter middag och sedan filmmys med päronen. Det var ju Halloween igår, något som jag dock inte uppmärksamade så överdrivet... Halloween är inte min favorithögtid direkt, hehe...  (Avskyr spöken, spökhistorier, spökrundor, skräckfilmer - you name it!)

Men det var inte bara Halloween igår, det var också a big birthday! Min gulliga katt fyllde sex år! Hipp hipp hurra älsklingen! Tyvärr har jag inga bilder på den här datorn, men det kanske kommer! =)

Nu ska jag sätta igång med packandet. Åker på kurs i Bollnäs nu i två dagar, hemma imorgon kväll igen. Skönt att man fick en timma extra i natt!! Får se hur mycket bloggande det blir de här två dagarna med andra ord, vet inte riktigt hur tillgången till internet är riktigt.. Är inte ens hundra på att datorn åker med! Fast jo, jag tror det. En tripp till Bollnäs ska väl till och med min skitdator palla!

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0