Olof Röhlanders nya bok

Som ni alla säkert redan vet så finns det en man som förändrat mitt liv. Olof Röhlander är hans namn och jag lyssnar varje morgon på hans CD för att peppa mig till en bra dag, och det funkar! I alla fall allt som oftast, ibland inte, och då lyssnar jag på CD:n även innan jag går och lägger mig också. Hans nya bok innehar jag också, även om jag tyvärr inte hunnit läsa den än (har en engelskabok som måste vara utläst tills på fredag till skolan, den går lite före...). Däremot tycker jag att ni borde låta honom förändra även ERAT liv!



Ni som har råd borde gå på någon av hans föreläsningar, ni som har lite mindre pengar kan köpa boken och pepp CD:n, och ni som inte har råd att lägga ut några pengar alls borde anmäla sig till hans veckobrev - det kostar ingenting! Eller så gör man alltihopa! All information om allt detta finns på hans hemsida, klicka på länken nedan;

Olof Röhlander aktuell med ny bok.

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Tord Sand

Så fint skrivet Lina, jag kan inte annat än stämma in med dig att Olof är en kille som fler borde träffa för att få ny inspiration.

Han finns även på en hedersplats i en av mina sidor http://sundlivsstil.se och han är en av landets mest anlitade föreläsare idag.

Allt gott till dig Lina!



Hälsar

Tord c",)

2010-10-04 @ 16:29:55
URL: http://tordsand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0