Äntligen Helg!

Jag är på bra humör idag, och tro mig, det händer alldeles för sällan!! Började med att se att min insändare kom med i tidningen idag, skickade in den i onsdags, och den var så sjukt bra! Är faktiskt riktigt nöjd med den, och den gjorde sig ännu bättre i tidningen än i Word! Vill ni läsa hittar ni den här! (Ge väldigt gärna konstruktiv kritik - man kan alltid utvecklas!!)
http://gd.se/insandare/1.2359152-det-ar-ditt-och-mitt-fel

Imorse åkte jag till skolan. Hade först engelskaprov, därefter samhällskunskapsprov. Resultatet på engelskan får jag först nästa vecka, men däremot fick jag redan idag reda på att jag fick MVG på samhällskunskapen, YEY!! Var visserligen ett prov om politik och Sveriges politiska system, så jag var ganska väl insatt utan att ha pluggat ;)



Sedan bar det iväg hemåt, åt lunch med pappa och mormor, sedan blev det lite tv. Var så grymt trött, orkade verkligen inte sätta mig ner för att plugga! Nu har jag dock spenderat några timmar pluggandes, och jag är rätt nöjd över vad jag har lyckats åstakomma. Har dock beslutat mig för att lämna pluggandet nu och ge mig själv en välförtjänt helg som börjar med en löptur för att rensa tankarna. Sedan blir det FREDAGSMYS!!!



Ha en underbar kväll mina vänner!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0