Jag <3 Linda Bengtzing

Jag är lyrisk. Helt, fullt totalt borta. Jag har mött min stora idol! Eller jag ljuger lite, hon är mer min stora kändiscrush. Ända sedan hon var med i melodifestivalen med Alla Flickor 2005, när jag var tolv år gammal, har jag haft en hemlig crush i Linda - på riktigt! Hon är superduktig på att sjunga, hennes låtar är grymt bra, hon är sjukt snygg (trots att hon börjar bli gammal ;)) och hon har en sådan härlig och underbar energi!!



Jag har sett henne uppträda live några gånger, senast var när hon och Velvet besökte Gävle på Nikelodion Day. När jag fick reda på att hon tillsammans med Maud skulle ut på allsångsturné och att de dessutom skulle besöka Gävle så var jag en av de få som hoppade högt och jublade. Tydligen är Linda uuuuuuteeeeeeeee. Men inte i min värld, i min värld är hon hot hot hot. Så jag fortsatte hoppa och jubla tills dagen kom.



Så när jag kom till torget idag vid strax efter två för att hjälpa till var Linda tillsammans med bandet på scenen och soundcheckade. Hon hade på sig en (förlåt) ganska ful poncho, solglasögon och var långt ifrån den tillpiffade Linda som man brukar se på scenen. Men hjärtat rusade ändå trots att jag stod långt ifrån henne, men så småningom fick jag annat att tänka på och hjärtat bankade någorlunda normalt igen.

En stund senare gick jag och två tjejer till och delade ut inbjudningar för kvällen för att så många som möjligt skulle komma och sjunga. Då cyklar Linda förbi med körtjejen och en kille till gående bredvid sig. Lugnt traskandes möter vi dem och så fort de kommer utom hörhåll så jublar jag "Shiet, det var Linda Bengtzing!". Försöker ändå vara lugn, jag är inte den som blir starstrucked så jag andas normalt, försöker bete mig normalt.



Well, för att inte dra ut på det hela mer än nödvändigt så slutar det i alla fall med att allt drar igång. Vi som jobbar har fått VIP-platser men eftersom jag jobbat till den sekunden jag hör Linda ta micken så visar det sig att min plats näst närmast gången längst fram är upptagen av Maud och hennes kompanjoner, vilket innebär att jag hamnar som utfyllnad två rader bakom henne på en ganska tom rad. När allsången drar igång sjunger jag med och har roligt, men muttrar ändå lite över att jag inte får sjunga med Linda eftersom jag sitter i mitten av en bänk. Tja, helt plötsligt går gubben bredvid mig iväg vilket lämnar ett stort hålrum till vänster om mig. Mitt i Bra Vibrationer tränger sig Linda in och sätter sig nästan i knät på mig trots att det fanns fuuuuullt om plats på bänken, hon ger micken till Henrik Björkman som sitter bakom, småpratar lite med mig, tar sedan tillbaks mitten och sjunger tillsammans med mig. Jag är ledsen Kicki, jag blir inte starstrucked, men den här gången blev jag det, så jag tappade helt texten, vilket gjorde att Linda fick hjälpa mig lite, men jag bryr mig inte - JAG SJÖNG ALLSÅNG MED LINDA BENGTZING!!!

Kvällen fortsatte helt underbart och jag hade superroligt. När allt är över samlas det en grupp människor utanför backstage-tältet för att få en pratstund, lite bilder och autografer med Maud och Linda. Maud kom först, och visst jag tänkte ge henne en kram och prata lite med henne, men hon var så upptagen plus att Linda klev ut och då (förlåt Maud!) sket jag fullständigt i min partiledare. Jag försökte behålla lugnet, stod och pratade med en kompis och försökte låta heeeeeelt normal trots att Linda stod några meter ifrån mig. Tillslut kunde jag inte hålla mig och nästan skrek ut till min kompis att "Vet du att Linda är min stora idol, och har varit det sedan jag var tolv år gammal? Vet du vet du vet du det????" Hennes lillasyster sprang runt och fotade och tog autografer liksom många andra, men jag försökte vara lugn. Inget starstruck!



Men tillslut kunde jag inte hålla mig längre. Precis när hon skulle gå mot cykeln för att åka tillbaka till hotellet ropar jag försiktigt;
"Linda? Snäääälla kan inte jag få en kram???" Och jodå, det får jag. Jag berättar glatt och något nervöst att jag varit ett fan av henne sedan jag var tolv år gammal. Hon frågar hur gammal jag är nu och när jag svarar sjutton så räknar hon snabbt ut att jag hängt med sedan melodifestivalen 2005 vilket hon tycker är lite coolt.

Eftersom min mobilkamera suger tog jag ingen bild på det, och autograf tog jag inte heller. Däremot har jag bild på Linda och Maud på scenen men eftersom att det inte vill funka att skicka bild från mobilen till datorn så kan jag tyvärr inte lägga upp något nu - får bli en annan gång.

Det blev en lång historia om mitt möte med en stor idol och min stora crush - Linda Bengtzing. Jag vill också passa på att tacka alla andra som jobbat för den här turnén och för den här kvällen, jag har verkligen haft superkul! Och tack än en gång för att jag fick möta min stora kändiscrush!!! =)

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Lina Bergström

Bengtzing är finast, bäst och sötast (a) <3

många som inte gillar Linda, men varför sluta gilla henne bara för att alla andra inte gillar henne ? hahha. btw snyggt namn du har



Kram Lina

2010-09-02 @ 23:25:35
URL: http://jordizar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0