Så jävla glad!!

Asså jag fattar inte vad som är med mig idag, jag är bara på så jävla bra humör!! Ni vet de här dagarna när allt bara funkar och inget kan trycka ner en, när man glider på en räkmacka och leendet vill inte försvinna. De dagarna ALLT ÄR MÖJLIGT!!



Jag har väldigt, väldigt sällan sådana dagar, så därför ska jag verkligen ta i och suga på den här karamellen. Jag är fortfarande sjukt stolt och lycklig över insändaren jag skrev, har fått jättemycket positiv respons på den och tycker verkligen den blev jättebra! Proven gick bra, MVG på ena, det andra får jag vänta på svaret. Fick dessutom mitt bokpaket från Olof Röhlander idag med bok + peptalk CD. Nu är ALLT möjligt!


Sorry för att jag använder samma bilder två gånger på samma dag, men kände att det passade idag...

Har ni någon gång hört det här citatet "Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken"? Jag trodde ALDRIG jag skulle säga det här, jag är världens lataste människa och avskyr innerst inne att jogga men gör det för mitt eget bästa, men idag skulle Joan Rivers varit med, för idag var jag en leende joggare! Ett stort leende infann sig på mina läppar när jag idag kämpade mig runt till Journey's "Don't Stop Believing"!

Men även underbara dagar har ett slut, så nu ska jag krypa i säng och hoppas att samma lyckokänsla infaller sig hos mig även imorgon!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0