Not Feeling Good...

Vaknade illamående imorse. Great. Hade verkligen inga planer på att bli sängliggande, men så blev det. Fram tills nu har jag varit liggande bortsätt från när jag har gått upp för att försöka få i mig något att äta eller gå på toa. Mår verkligen skit! Är så jävla less på att vara sjuk! Vet inte om detta är samma sak som jag lidigt av de senaste veckorna eller om jag till råga på allt har åkt på magsjuka. Vet ni vad, jag bryr mig inte! Bara jag blir frisk, för det här går mig verkligen på nerverna!



Jag har såååå mycket i kalendern framöver, inte bara i skolan och så utan massor med roliga saker! Imorgon så har jag en föreläsning med Fredrik Swahn inbokad, torsdag till söndag är det Horse Festival på ridklubben, nästa vecka är det påsklov då jag ska både till Stockholm och till mormor i Blekinge och sedan ska jag fira min kusin som fyller 18. JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE!!



Tror jag måste springa och spy nu... Och gör jag inte det tänkte jag gå en kort promenad (typ till brevlådan och tillbaka...). Hörs senare!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0