What's Going On?

Sorry för dåligt uppdaterande vänner, men nu ska jag förklara för er vad det är som händer just nu... Har ju mått ganska dåligt senaste veckorna med mycket yrsel, huvudvärk och liknande på ett helt annat sätt än vad jag är van att ha det. Var till doktorn som inte hittade något men som bokade en tid för uppföljning via telefon efter två veckor, dvs i torsdags. Efter att ha legat hemma hela måndagen och hela tisdagen och mått skitdåligt beslutade jag mig dock för att ringa doktorn på onsdagen, så fick en tid till fredagen. Låg hemma även hela onsdagen och torsdagen bortsett från en kort tripp till stallet samt tandläkaren....



Så på fredagen bar det av till läkaren. Han kollade igenom mig igen, tog EKG och grejer men nope, hittade ingenting. Han tror att det är stress helt enkelt, och spänningshuvudvärk. Han skrev trots allt en remiss till Barnavdelningen på sjukhuset för en 2:nd Opinion eftersom jag inte riktigt ville hålla med honom, så dit ska jag på undersökning också någon gång snart. De har även specialutbildade sjukgymnaster som han tyckte skulle få arbeta sig igenom min kropp.



Även om jag inte känner igen symptomen, och även om jag inte riktigt vill hålla med min läkare, så kanske det börjar bli dags att inse att man tillslut träffade den berömda väggen. Körde hela vägen in i kaklet helt enkelt. Låg även hela fredagen och lördagen. Söndag var jag en sväng till IKEA samt fikade med en kompis, sedan stupade jag i säng klockan nio. Idag var jag tillbaka i skolan efter ha varit borta en vecka. Bara halvdag dock, har fått omprioritera mitt liv helt nu. Lärarna var förstående dock och jag får göra saker lite i min takt, behöver inte vara med på alla lektioner osv. Allt med ett "Det löser sig" :). Så det känns bra i alla fall!



Jag brukar vara duktig på att i sista sekund dra i nödbromsen, men denna gången lyckades jag tydligen inte. Jag kommer att ta mig tillbaka, jag kommer att ta mig igenom det här, det gör jag alltid! Dock så vet jag att jag har en lång och tuff väg framför mig. Ingenting är omöjligt som Gunde säger, och innan ni vet ordet av så kommer jag vara fit for fight igen! I promise u :)





Bilderna har jag i vanlig ordning snott från Willes blogg. Wille som för övrigt fyller år idag! Hipp hipp hurra! In och önska honom grattis kära bloggläsare :) http://willesvarld.wordpress.com/

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0