God Jul!

God Jul alla fina människor där ute i landet! Och till alla er som inte firar jul; Happy Holidays! (Hur fasen säger man det på svenska egentligen?) Jaja, hoppas ni alla har en grymt bra dag med mycket kärlek! Hos mig började dagen med lite småklappar i form av godis, en tröja och en kalender, som jag dock inte fått än. Får beställa den själv, haha, mamma är så rädd att göra fel ;) Men det är den här jag ska beställa i alla fall!
Sedan bar det av till tomten som i år, som alla andra år, kom med båt. Älskar den traditionen! Så himla mysigt, och kul att få träffa lite folk också! Många av dem träffar man liksom bara tre gånger per år, trots att man bor så nära; Sista april, Midsommarafton och Julafton. Mys mys!
Därefter blev det hem och spela julklappsspelet som för min del resulterade i tre godispåsar och två trisslotter med en vinst på 50:-. Najs! Därefter spelade vi lite TP innan vi åt gröt till lunch. Sen ner och titta på Kalle såklart!! När "Kan Du Vissla Johanna?" kom på stängs dock tv'n av fort som satan. Jag skojar inte när jag säger att jag har en fobi för den filmen! Jag har sett den flera gånger och tyckte den var obehaglig från första sekund, men det har blivit värre och värre för varje gång, och jag avskyr att den går varje jul! Mamma älskar filmen och vill gärna se den, men jag klarar inte ens av att ha den på i bakgrunden! I år fick jag av tv'n innan introt kom igång, tack och lov! Fattar inte vad det är med mig och den filmen. Usch, ryser av bara tanken! Och inte tänker jag googla så ni får någon bild heller, uuuusch!!!
Jaja, vi går vidare. Vi spelade klart TP, som jag och mamma vann - wehoo! (Vi spelade i lag) Nu sitter jag och tar det lite lugnt medan jag väntar på att middagen ska bli klar. Därefter blir det julklappsöppning och aftonen avslutas med en tripp till kyrkan för midnattsmässa! Hoppas ni har en bra dag allihopa :)
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0