Baksidan med politiken...

Det finns en stor nackdel med att vara politiskt aktiv, något som jag återigen får känna på idag... Hela valrörelsen fick jag stå och försvara Jan Björklund och hans konstiga uttalanden och konstiga åsikter. För en röst på Centern är en röst på Alliansen och där ingår FP och Mr. Björklund. Jag tappade snabbt räkningen på hur många gånger man fick börja förklara för dem att vi är fortfarande Centern, och att hans åsikter är hans åsikter, det representerar inte oss. Men trots det så fick jag höra folk som sa "Aldrig Centern, de samarbetar med Björklund" och ja, deras röst, inte min....

Nu har Stefan Hanna, kommunalråd för Centerpartiet i Uppsala, uttalat sig om att han anser att man feta borde få betala högre skatt. Jag menar, WTF!? Det är absolut inga åsikter som jag ställer mig bakom, tvärt om anser jag att han har HELT FEL! Trots det så har jag börjat få påhopp från kompisar som säger "Aldrig Centern" och "Hur kan du tycka så". Får så är det i politiken. Tycker en politiker så så blir det helt plötsligt HELA partiet som tycker så, vilket inte stämmer!

Det här är EN Centerpartist som tycker så här, inte hela partiet. I mina ögon går dessa åsikter inte alls ihop med partiets ideologi, och nej, jag håller inte med honom för fem öre. Kan vi lämna det här nu? Det är alltså Stefan som tycker så här, då får han försvara sig. Jag håller inte med honom och bara för att vi tillhör samma parti så kan jag inte ställa mig bakom honom. Punkt och slut.

Läs hela artikeln här;
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8357190.ab

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0