The Start of something GREAT!!

Så här är det med Let's Dance, det är svintråkigt, egentligen. Att titta på när massa folk dansar? Näää, konceptet är inte vinnande egentligen. Let's Dance är ett utdöende program, face it. Den dagen Tony Irving bestämmer sig för att sluta är det kört, finish, over. Hela programmet LEVER på hans snuskskämt!



Laila och Niclas säsong var den bästa nååågonsin! För att inte glömma Magnus som också bidrog med en hel del och som dessutom drog hem vinsten det året. Men sedan hände något... Jag trodde Let's Dance skulle dö efter förra säsongen för i första programmet fanns det ett par hyfsade sexskämt av Tony, sedan fick han världens utskällning och... Nada. Den tråkigaste säsongen EVER! Tur det alltid finns en hel del ögongodis i programmet, annars hade man ju dött av tristess! (Inga namn nämnda...)


Apropå ögongodis.... Nya jurymedlemen.... MUMS<3

I år var förväntningarna låga men förhoppningarna stora. Men ack så bra det blev! Gulliga Bagge, snabbkäftade Andreas (HAN är det programet kommer leva på i år!) och till och med blyga Helena! Det här kommer nog bli en SJUKT bra säsong, vi kör på det här! Längtar redan till nästa veckas avsnitt!



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0