Håll Hårt I Dem!

Det här med vänner... Det är så svårt! När man väl har hittat dem gäller det att hålla i dem, och jag har insett att just det där med att hålla i dem har inte varit min starkaste sida. Nu när jag har bytt skola till stans största så stöter jag ofta ihop med före detta goda vänner, nu mera, eh... Bekanta?



Till exempel folk som jag konfirmerades med och umgicks jättemycket med under en period, som jag tyckte jättemycket om! Men som jag senare bara släppt.... Det är också stallkompisar som bytt stall eller slutat rida, före detta klasskompisar, eller annat folk. VARFÖR låter man folk bara gå?



Pratade med en kompis igår och försökte hjälpa honom med hans kärleksbekymmer. Körde då med "If it's meant to be it will be" och jag tror faktiskt ganska starkt på det. Jag hoppas att jag en dag kommer hitta tillbaka till några av mina gamla kompisar, och faktiskt har jag redan gjort det med en tjej som jag var jättebra kompis med när jag var liten men sedan gled ifrån.



Det känns otroligt bra måste jag säga att vi har hittat tillbaka till varandra och att jag återigen kan kalla henne en av mina vänner. Att vi gled ifrån varandra var nog nödvändigt för att vi sedan skulle komma varandra ännu närmare, och jag hoppas att vi nu kommer fortsätta vara vänner!

Så, summa sumarum;
Ta hand om dina vänner! När du väl hittat dem, låt de inte få gå.



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0