Mitt Melloäventyr!

Har sååå mycket att säga och tycka och tänka efter gårdagen, men tänkte börja med ett inlägg där jag bara rätt upp och ner berättar hur min dag var igår. Fair? Bra, då kör vi!

Vi åkte hemifrån omkring klockan två, efter lite lunch, och åkte då först och hämtade upp biljetterna till EMD i april (can't wait! :D) sedan bar det av mot Stockholm! Klockan fyra hämtade vi upp biljetterna innan vi åkte till Globen. När bilen var parkerad gick vi in i shoppinghuset och jag hittade ett par nya skor, skitsnygga!



När jag var klar där så hörde jag tjejer skrika och någon som pratade i en mikrofon. Vi gick och kika vad som hände och det var lite event där, och så väntade vi på någon "speciell gäst" men jag hade ingen aning om vem/vilka det var vi väntade på! Det skulle jag dock snart få reda på, ReBound var det som dök upp! De sjöng sin nya singel Psycho och sedan signerade de singeln om man köpte den. Trevliga killar! Trevlig överraskning!










Sorry på kassa kvalitén på denna bild. Pappas mobil + pappa som fotograf. Enough said...

Efter det gick vi och åt på ett fik innan vi gick in i Schlagerbubblan. På väg in kunde man rösta i "Dagens Fråga" i Nöjesbladet på om det stod mellan Eric och Danny ikväll. Jag svarade ja, som majoriteten av alla andra också gjort. Väl där inne gick vi omkring, tävlade lite och fick massor med gratisgrejer! Bland annat;


Rolig snubbe


Snart så får jag se dem alla live!


Nyckelband


Idolkort från SJ:s monter. Saade gick som smör! Man kunde även rösta där på vem som skulle vinna, den omröstningen ledde Saade med 35% över Danny på 16% och Moniker på 14%. Stämde ganska bra med andra ord!

Strax före sju gick vi in och satte oss. De hade underhållning på scenen med bland andra Hanna Hedlund och René Mirro fram till kvart i då all säkerhet osv. gick igenom och sedan började ju allt klockan åtta! Här fick man lite fler saker;




Guldpapper som användes under Brolle



Här är arenan;


Jag på plats





Strax innan det började beslutade sig jag och morsan att gå på toa (liksom många andra...) och då spanade jag in Simon från Simon och Tomas. När jag kom ut från toan så beslutade jag mig för att ta en paparazzibild på honom, men mamma sa att jag skulle gå fram och ta en bild tillsammans med honom istället, det gjorde många andra. Dock pratade han i telefon så jag ville inte störa, men det gjorde en annan kille, så då tänkte jag, äsch, då stör jag också! Tydligen pratade han med Tomas, men han sa att han kunde ringa upp honom senare :p Skithärlig kille! Helt underbar!!


Det som händer här är att han och jag står och posar, och precis när mamma tar bilden så tittar han på mig och säger "I'm not dangerous u know!" och tycker jag står för långt ifrån honom, så sen tar vi två bilder till när jag verkligen kryper in i hans famn. Kramgo teddybjörn på hög nivå!





Sen drog det igång, och resten såg ni! Typ :p



Det ni inte fick se på tv var efter internationella juryns röster, under snabbreprisen, när Danny gick fram till Eric i Greenroom, undrade hur det gick med ögat (eller något i den stilen) och sedan vänder för att gå tillbaka till sin plats, Eric petar honom på axeln, de tar varandra i handen (må bäste man vinna, eller något sånt) sedan kysser Eric Dannys hand. Så ja, de pussas bakom kamerorna! Haha! Även när Eric vann går han fram till Danny, tar hans huvud i båda händerna, vad händer sedan får man dock inte se på tv:n, och jag missade det (stupid me) men vet någon om det blev någon kyss så får ni gärna berätta! Btw så under Erics första framträdande stod hela parkett upp, och under andra, hela arenan! Verkligen värdig vinnare :) Hör intervjun QX gjorde med honom innan, ödmjukare kille får man leta efter! Supersöt<3



När allt var slut lämnade vi arenan, och i samma stund jag gjorde det ångrade jag mig. Jag ville stanna i schlagerbubblan forever!! Jag trivdes så sjukt bra!!! Ute där hade Nöjesbladet iaf ny omröstning, om rätt låt vann. När jag gick igenom Ja var det drygt 300 röster på Nej och omkring 40 fler på Ja. Så det var jämt! Vi vann en vitamindrink (vinst varje gång) utanför innan det bar av hemåt igen. Halv ett var vi hemma, och min enda tanke då var;
JAG VILL TILLBAKS NÄSTA ÅR!!!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0