Not Healthy

Tänkte ge er flera inlägg nu på eftermiddagen, men lessen vänner, vet ni vad jag har gjort istället? Jag har i timmar suttit och tittat på intervjuer med kändisar. Or really, med Glee.... Framför allt dessa två herrar (grabbar...);



För ett år sedan tyckte jag folk som var head over heals över en kändis, their biggest fan, bara var töntar. Nu är jag inte bara en Glambert utan också en Gleek. WHERE THE HECK IS THIS GOING? Jag vet inte, men fan vad jag älskar dessa människor<3 Bara så ni vet liksom!



Det här kan fan inte vara hälsosamt alltså! Eller? Vid närmare eftertanke så är nog Glee det som håller mig vid ytan right now, hur konstigt det än låter... Jag har varit sjuuuukt stressad senaste veckorna och det är alldeles för mycket som händer på samma gång, men en timme varje vecka så kan jag slappna av och sjunka in i någon annans värld. Varje onsdagmorgon hittar ni mig på skolans bibliotek tittandes på Glee, och för en timme får jag leva i någon annans värld, glömma min egen. Det gör att jag pallar hela resten av veckan! Glee is awesome, och denna mannen är unbelieveble!



Nä, jag ska sluta tråka er med Glee och Lambert nu, eller tja, för tillfället. Tänkte krypa i säng snart, även om jag har sovmorgon imorgon och endast en lektion. Jag är en människa som behöver sömn! Förstår mig inte på folk som går och lägger sig typ ett på natten för att sedan gå upp till skolan nästa dag! Fan jag skulle dö!!!

Jaja, hoppas ni haft en bra dag vänner! Have a nice evening and night<3

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nicole

Apropå Glee, vad tycker du om Brittany och Santana? :)

2011-03-20 @ 01:37:44
URL: http://trasdockan.livejournal.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0