Barn

Every child comes with the message that God is not yet discouraged of us

Det här med barn..... Att ha eller inte ha? Jag har i många år sagt att jag aldrig vill ha några barn, och det säger jag fortfarande, men ändå sitter jag fastklistrad vid program som Barn till varje pris?, Drömmen om ett barn och En unge i minuten. Why? Jag vet inte. Det är något speciellt med barn alltså, och jag kan inte riktigt släppa det.



Samtidigt så kräver ett barn tid - och pengar. Det är ett livslångt kontrakt som du inte kan säga upp hur som helst. Det må vara det mest fantastiska i hela världen, men det binder också upp dig för life. Du kan inte resa, satsa på din karriär, eller leva bara hur som helst. Du måste ta hand om någon mer. Hela tiden måste du sätta barnet i första hand.



Fler och fler runt omkring mig skaffar fler och fler barn, skaffar familjer, stadgar sig. Om inte allt för många år kommer jag också vara i den åldern, vad gör jag då? Jag vet inte. Jag har trots allt flera år på mig att fundera, det är ingen stress direkt, men det är ändå något jag funderar på. Vi får se vad som händer helt enkelt! :)



Det viktigaste är ju trots inte om man har barn eller inte, så länge man är lycklig!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0