Husbands The Series

Okej, ni MÅSTE se det här! Har hört talas om den här serien länge, framför allt via twitter, men har aldrig fattat vad den handlar om - förrän nu. Sitter man hemma och är sjuk för tredje dagen i rad klickar man upp vad som helst för att bli road! Och nu hittade jag det här, vilket jag är jävligt glad för!

Husbands är en serie som sänds på YouTube skriven av Jane Espenson och Cheeks som handlar om två killar, Cheeks (Cheeks) och Brady Kelly (Sean Hemeon) som råkar gifta sig i Vegas. Skitkul serie på avsnitt omkring 2 minuter långa, som tillsammans bildar liksom ett avsnitt. Förhoppningsvis plockar sedan en kanal upp det här och det blir ett riktigt program, som sänds på tv, och jag hoppas, hoppas verkligen det! I serien finns även Haley (Alessandra Torresani), Cheeks vän.

Jag känner till Cheeks sedan innan och jag LOVE HIM (surprise ;)), men de andra känner jag inte till så där jätteväl. De gör dock alla ett jättebra jobb i serien och jag håller verkligen tummarna för att det kommer hålla och bli en längre story!!

Här har ni de åtta avsnitt som kommit ut, av elva totalt;

















Här har ni en längre intervju med gänget i samband med att avsnitt ett släpps;



Hemsida;
http://husbandstheseries.com/

Facebook;
http://facebook.com/husbandstheseries

Twitter;
http://twitter.com/teamhusbands

Cheeks Youtube;
http://www.youtube.com/user/GoCheeksGo



Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0