Mina Hjältar När Det Stormar

Jag gillar att säga att mitt liv är galet och stressigt, och att jag verkligen menar det. Även denna gång är det 110% sant, och nu har jag på köpet dessutom fått ställa in en massa saker på grund av att jag blivit sjuk. Bortsett från träningar, middag, skola och prov så hade jag bokat in flera personer på massage hos mig imorgon, vilket jag har fått avboka - varenda en. Jag hatar verkligen att göra så, men ibland har man helt enkelt inget val.



När livet stormar är det viktigt att ha någonting som håller ihop en - när man inte orkar det själv. Det kan vara en plats, en person, en sång eller vad som helst, bara det finns någonting där som håller ihop en. Personligen har jag, bortsett från "safe places" att gå till, och mina underbara vänner<3, några hjältar som jag vänder mig till. Ofta vet dessa hjältar inte ens att de är mina hjältar, men jag är noga med att åtminstone försöka få dem att förstå hur mycket de betyder för mig. Jag har pratat om mina hjältar, mina inspirationer, många gånger förut. Jag har talat om Anton Hysén, Adam Lambert och Chris Colfer - med många fler. Jag har alltid ett gäng av hjältar med mig, men den här potten fylls stadigt på och ibland betyder vissa mer än andra.



Just nu har jag tre hjältar som betyder lite extra mycket för mig, som håller mig på plats när livet stormar. Först ut är underbara, underbara Jillian Michaels som jag kan lyssna på timme ut och timme in. Hon är så cool, öppen och ärlig. Sympatisk men hård. En av mina absolut högsta drömmar är att få träffa henne någon gång! Egentligen spelar det inte så stor roll vad hon säger, jag blir lugn bara av att höra hennes röst. Hennes blivande lilla dotter har tur som kommer få en sådan fin mamma.



De andra av mina hjältar som betyder lite extra mycket just nu bor alla betydligt närmare. Först ut är fina, fina Julia Mjörnstedt. Julia är grundare till föreningen Ung Cancer (för övrigt så fick jag äntligen hem tygväskan och diplomet på att jag är stödmedlem igår! Gå in och hjälp till ni också :)) och är en av de varmaste, finaste och mest kärleksfulla människorna jag någonsin stött på. Har pratat med henne en del via twitter och mejl på senaste tiden, och även via telefon i veckan då jag försöker få ihop det så att hon kommer och föreläser på skolan i vår (att få rektorns vilja, föreläsares schema och ledig lokal att gå ihop är inte det lättaste kan jag säga, men jag ska få det att gå! Vill så himla gärna höra henne föreläsa!). Julia peppar och inspirerar mig varje dag, och hon har också lärt mig att det är okej att känna. Tack Julia<3



Cimon Lundberg blev känd genom att han var med i Paradise Hotel som 19-åring. Jag såg inte programmet, jag vet inte "hur han var då", och jag bryr mig inte ett skit. Det enda jag bryr mig om är att killen idag är 22 år gammal och en stor hjälte för mig. Han har en knaglig bakgrund, och igår kom han ut som bisexuell vilket jag tycker är oerhört strongt gjort, och allt det här har han vänt till något positivt. Han är fast besluten att hjälpa sina medmänniskor till det bästa livet de kan ha, och för er som inte har twitter så kan jag avslöja att han lyckas jävligt bra. Han får människor att öppna upp, prata med varandra, inse att man inte är ensam, och hjälpa varandra till ett bättre liv. Cimon är en superhjälte som med sitt mod och sin styrka gör världen till en bättre plats - varje dag. Tack Cimon<3



Vilka är era hjältar? :)

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0