Söndag

Livet här borta i vackra Santa Barbara rullar på! Är upptagen mest hela tiden, precis som jag vill ha det. Så länge jag umgås med roliga människor och har kul hinner jag inte tänka så mycket, eller längta hem. Några stunder av hemlängtan har det blivit, men de har inte varit allt för långa eller jobbiga. Mestadels känns allt väldigt bra faktiskt! Längtar tills skolan kommer igång dock, så man kan komma in i lite mer rutiner. Dessutom har jag ju trots allt precis flyttat hemifrån, så rutinerna gällande städning, tvättning och matlagning kommer nog också falla på plats inom kort!

 

Natten mellan lördag och söndag gick jag och tre kompisar upp på en kulle på skolgården, med utsikt över bergen, havet, staden och den vackra stjärnhimlen. Där satt vi och diskuterade livet, samtidigt som vi såg stjärnorna falla från himlen. Den känslan är helt omöjlig att beskriva, men det är definitivt en natt jag kommer att ta med mig i minnet. Så otroligt mysigt!

 

Nästa vecka ska jag till skolan lite mer, ska gå två kurser för att lära mig lägga upp mina studier och min tid i USA. Ska bli roligt att få lite vardagsrutin! Sen blir det ytterligare en veckas ledigt innan skolan drar igång på riktigt, men jag ska nog lyckas hitta på något att göra…

 

Hoppas ni har det bra hemma i lilla, kalla Sverige! 


Puss o Kram

Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0