The Difference Between Try and Triumph is a Little 'Umph'

Har krupit ner i min nybäddade säng framför Så Ska Det Låta, en trevlig avslutning på en mycket mysig kväll! Tyvärr är väl inte artisterna i kvällens program mina favoriter, men det är kul att titta på i alla fall! De senaste dagarna har sprungit fram i rasande fart. I fredags var jag tillbaka i skolan, och på kvällen var det pole-dancing och taccos innan jag däckade i soffan. Igår hade jag en lugn dag fram till mot kvällningen då jag åkte in till Läkerolen för att jobba i kiosk och garderob till showen "Ljust och Fräscht" som tittade förbi i Gävle igår. Och självklart fick jag se showen också!
Det var mer eller mindre fullsatt i Läkerolen, vilket var grymt kul eftersom att gävlebor generellt är ganska dåliga på att gå på shower och konserter, men de kom och de gick nöjda, det tror jag absolut! Showen var verkligen GRYM, så jädra kul! Dessutom var det kul att de format den efter var de befann sig - de pratade om lokala stadsdelar och liknande liksom. Tyvärr fick jag stå hela showen eftersom att det var fullsatt, och vi hade ju ingen biljett, men det var lika kul ändå, haha ;) Rekommenderar er verkligen att se den om ni får chansen - ni kommer inte att ångra er!
Sen när jag åkte hem var det typ helt dött på vägarna, men en person mötte jag. En joggare. Fullt påpälsad, reflexklädd joggare. VEM FAN ÄR UTE OCH JOGGAR EN SNÖIG LÖRDAGKVÄLL KLOCKAN 22.30!?!?!?!?!
Jaja, hem kom jag, däckade i soffan framför en film som morsan och farsan börjat titta på. Sen blev det sängen, men inte mer än typ 8 timmar innan en sjukt irriterande hackspett väckte mig imorse. Så gick upp och kikade på Mellon från igår som jag missat på grund av jobbet - och JA, självklart kommer en recension på hela kalaset inom kort! Efter att ha kikat på lite skidor på tv tog jag och pappa med oss längdskidorna och drog oss ut i spåret. Han körde 5 km, men jag nöjde mig med 2,5, och det var tur det! Var typ död efteråt. Sen hann vi bara innanför dörren innan vi fick reda på att en kompis en liten bit bort hade våffelstuga på bryggan, så vi körde dit, åkte lite skridskor, åt lite våfflor, bakade lite och hade det SUPERMYSIGT i det härliga vintervädret!
Kom hem och skulle plugga var tanken, men istället blev det dusch, hockey och tv. Var så sjukt trött och är fortfarande! Ska sova snart och ladda inför en fullspäckad vecka med hästar, möten, plugg, skola, jobb, tandläkare och hockey. Och alla hjärtans dag, såklart....
Hoppas ni har haft en underbar helg och får en trevlig vecka!
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0