Poledancing del typ 14?

Har då varit på poledancing igen, tycker det bara blir roligare och roligare! Dessutom trivs jag jättebra med människorna runt omkring så det hjälper naturligtvis till att göra det ännu trevligare att åka dit! Men jobbigt är det, så fruktansvärt, är helt slut nu! Fick även prova på lite ruffie i slutet av lektionen vilket var sjuuuuukt jobbigt - skojar inte! GALET, verkligen! Kroppen är så jävla slut nu, tror dessutom att jag har övertränat den lite på senaste vilket så klart inte är bra, så imorgon blir det stenhård vila, och kanske även på torsdag. Inte en endaste sit-ups eller armhävning får jag göra, och massa proteiner ska jag käka!



Det är väldigt viktigt med återhämtning, annars bryter man bara ner kroppen, och det kanske jag inte har varit så bra på under januari månad. Inte glömma! Bortsett från att jag arbetade med en väldigt trött kropp så gick lektionen i alla fall bra, och jag kom även därifrån några väl värda kronor fattigare. Har nämligen som mål att jag ska klara en "5k" som alltså är att springa 5 kilometer, och vårruset är ju på just den sträckan, så den 22 maj tänkte jag vara med. Nu fick jag höra att min poledancing studio ska ha lag och springa ihop, så det nappade jag så klart på! Man fick även ett par löpartights med deras logga på, skitsnygga!, väldigt billigt om man anmälde sig, så det köpte jag, plus en jacka som jag spanat in länge. Det gör lite ont i plånboken, men det är saker som jag vet att jag kommer använda och som jag verkligen ville ha, så det känns bra ändå! Ni får se bilder när jag har fått hem byxorna också.




Nu ska jag krypa i säng innan jag stupar, så jäkla trött! Imorgon blir det en relativt lugn dag; Skola med matte, svenska och tyska, sen hem och krypa upp i soffan, kanske packa lite. På torsdag blir det skola och jobb, sen på fredag bär det av till Madrid!


Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0