Skola, föreläsning, lunch och middag!

Har en riktigt bra dag här i vintervackra Gävle! Dagen började med en mattelektion, fortsatte med en något försenad föreläsning från A Non Smoking Generation, lunch hos farmor och farfar och nu sitter jag i skolan och inväntar en timmes tyskalektion som ska få avsluta det lättsamma skoldagen. När jag är klar ska jag iväg och handla lite mat, för ikväll är det moi som står för middagen!



Ikväll hos min familj bjuds det på mackor med kantarellstuvning samt broccolisoppa. Till det blir det rädisor, ägg och lite annat grönt och nyttigt. Härligt va? ÄLSKAR att lagga nyttig mat, även om vissa delar med mackorna kanske inte är de nyttigaste, men betydligt nyttigare än snabbmackaroner och köttfärssås på burk i alla fall ;) Lättlagat är det och snabbt går det också!


No more that!

Såg igår senaste avsnittet av Kvällsöppet på nätet, där de bland annat diskuterade hästsport och annat. Ingen har väl kunnat missa den stora debatten som aftonbladets reporter startade i förra veckan när Rolf-Göran vann Jerringpriset? Rolf-Göran är en väldigt värdig vinnare, men jag har inte riktigt orkat lägga mig i debatten för övrigt då jag tyckte att alla parter överreagerade lite väl och jag ansåg att Lasse Anrell bara var en missförstådd idiot - men programmet upprörde mig på riktigt. Inte Lasses del så mycket kanske, även om de förhoppningsvis insåg att de borde skriva om ridsport lite oftare än de gör, men den korkade hockeyspelaren. Hallå idiot, du behöver ett helt LAG av vältrimmade spelare för att du ska kunna prestera!? Det gjorde mig faktiskt lite upprörd. Här i Gävle får vi i alla fall ett uppslag i veckan + enstaka notiser vid behov och större artiklar vid speciella evenemang om hästsport, så jämfört med många andra är vi nog rätt lyckligt lottade. Folk måste dock förstå att ridsport är en av de största sporterna i Sverige - och att det är just det, en sport.



Nä, nu måste jag springa iväg till tyskan! Hörs senare :)

Puss o Kram
Lina Lilja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0