Blog Awards!

Det här är en helt galen idag, som jag just nu spenderar sökandes jobb. Igen. Det sista som överger en är hoppet - right? På något sätt känns livet lite hoppfullt trots allt, som att det löser sig. Jag vet inte hur, men det gör det, på något sätt. Det gör det alltid. Never lose hope!
Men det var inte det jag skulle prata om! Istället skulle jag påminna er om att nominera bloggare till Blog Awards! Personligen tycker jag att ni ska nominera fina Cimon Lundberg, precis som jag har gjort! Jag har nominerat honom till Årets blogginspiratör samt Guldpennan, ett pris som Cimon fick förra året. Fina fina Cimon<3 Gud vad jag längtar till 23 maj!
När jag skulle skriva så tänkte jag att jag kommer nog vara den enda bloggaren som bara ber sina läsare nominera någon annan till Blog Awards, och inte sig själv. Men sen insåg jag att det finns ju en kategori ni kan nominera mig i också! Årets blogstar heter kategorin, för oss "oupptäckta", så tycker du att jag platsar där får ni mer än gärna nominera mig! Alla nomineringar gör ni här.
Inte ofta jag lägger upp bilder på mig själv inte ;)

Nä, nu ska lilla jag åka och köa så att jag kanske får ett kommunjobb! Tyska- och svenskaboken är med, så jag har något att roa mig med till klockan 16.30! Sen klockan 19 är det föreläsning på Biblioteket. Fullt upp med andra ord!

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: morgan

Jag nominerar dig! :D

2012-05-11 @ 16:29:26
URL: http://morgans.nu
Postat av: Matte

Vacker du är.

2012-05-13 @ 16:46:25
URL: http://math.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0