I'm Grateful For...

Även om klockan passerat midnatt hemma i Sverige, så är det fortfarande 22:a november här borta, vilket innebär inte bara min födelsedag, utan även Thanksgiving. Jag har haft en underbar dag med hundpromenader, massa skype med hela familjen, och härliga tider med mina fina vänner. Det känns så oerhört underligt att vara 19 år, senaste året har gått så fort!!
 
Ett år sedan
 
Idag
 
Men som sagt, idag är det inte bara min födelsedag, idag är det också Thanksgiving. Jag är generellt inte ett jättestort fan av helgdagar, men Thanksgiving älskar jag verkligen. Oavsett vart jag en dag bosätter mig så tänker jag ta med mig Thanksgiving in till min familj. Att ta en dag varje år till att uppskatta det vi har, istället för att konstant klaga över det vi saknar. Så nu tänkte jag ta ett inlägg och tillägna det till allt jag är tacksam över. Idag är jag tacksam över detta:
 
Mina fina vänner, som finns utspridda över hela världen. Jag älskar er alla med hela mitt hjärta och jag är så oerhört glad att våra vägar korsats. 

Min familj och min uppväxt, som gjort mig till den jag är idag. 
 
Alla chanser jag fått i mitt liv, som att få åka hit till Santa Barbara. Chanser som skapat möjligheter, lärt mig läxor, och låtit mig skapa kontakter och vänneröver hela världen.
 
Allra mest tacksam är jag över mig själv. Stolt och tacksam över att jag är jag, och över allt jag lyckats åstakomma so far i mitt liv. Det har varit 19 spännande år i mitt liv, och förhoppningsvis har jag många, många spännande år och äventyr framför mig. 
 
 
Tack alla fina, fina människor där ute i världen. Tack för att ni finns, och tack för att ni är ni. Ha en underbar helg :)
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0