One of Those Days...

Idag är en sån där dag då man hellre vill gräva ner huvudet under kudden än pallra sig iväg till skolan. En sån där dag då man till slut tvingar sig upp, tittar i sig i spegeln, suckar och behåller både mjukisbyxor och sport-BH'n man sovit i på sig, slänger på sig en fleece och sätter upp det oborstade håret i en knut. En sån där dag då man har sin skoltids viktigaste prov klockan åtta på morgonen.
 
Idag är en sån där dag då man springer in i en kompis i skolcafeterian, och bara vill slänga sig gråtande runt halsen på henne. En sån där dag då man slår sig ner i solen med en kopp kaffe, istället för att gå till praktikplatsen eftersom man inte orkar träffa några människor. En sån där dag när man tillslut hamnar på praktikplatsen, nästan 40 minuter försenad. En sån där dag då man tvingar sig att klistra på leendet i några timmar, trots att man allra helst fortfarande legat i sängen.
 
Idag är en sån där dag då man frivilligt käkar lunch ensam i ett hörn av cafeterian, med hörlurarna i öronen, eftersom att man fortfarande inte orkar träffa några människor. En sån där dag då man kastar sig till gymmet så fort man kan, och sen spenderar timmar i deras maskiner eftersom att det får en att tänka på något annat - eller inte alls. En sån där dag då man står i duschen på gymmet och låter varmvattnet omsluta ens kropp så länge att fingrarna blir till russin. 
 
Idag är en sån där dag då man finner sig gråtandes i gymmets omklädningsrum, eftersom tv'n visar Ellen där fantastiska historier från stormen Sandy berättas.
 
Idag är en sån där dag då man blir varm i hela kroppen av att Starbucks personal hälsar igenkännande och glatt på en. En sån där dag då Starbucks personal inte bara minns ens namn - utan också kan stava det rätt utan att fråga. En sån där dag när man egentligen borde plugga om Nord Koreas kultur, men istället finner sig själv spendera timmar tittandes på roliga youtube-klipp från Ellen DeGeneres show. 
 
Idag är en sån där dag man inte riktigt vill minnas, men ändå inte riktigt vill glömma. 
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0