En trevlig vecka önskar jag er alla!

Imorgon är det så julafton. Medan resten av familjen har sprungit runt som dårar för att hitta den sista julklappen, de sista tillbehören till julbordet, etc., har jag tagit en långpromis med Mio, en varmdusch och torkat äpplen i ugnen att ha i havregröten. En lugn och skön dag med andra ord! Just nu har jag Ensam Hemma på i bakgrunden medan jag skickar iväg lite mejl och betalar räkningar så att jag ska slippa behöva oroa mig för det över julen. Sen ska Mio badas och fixas också innan det är dags för uppesittarkväll med Bingolotto ikväll! En riktig tradition i vår familj - lika viktig som julskinkan och Kalle Anka klockan 15.
 
 
 
 
 
Eftersom jag alltid är den som vaknar först tänkte jag passa på att sticka till badhuset och simma lite imorgon på morgonen, sen blir det frukost, lunch, hundpromenader, Kalle Anka, middag, paket och så midnattsmässa i kyrkan. På juldagen ska jag sen hem till pappa och göra om hela grejen (typ) med den sidan av släkten. Det finns massor av olika sätt att fira jul på, eller inte fira jul på, och det är så jag ska fira jul i år. 
 
Är han inte söt min bäbis?<3
 
Under juldagarna ringer det ett barn till BRIS var tolfte minut. Är inte julen barnens högtid? Snälla, skippa julölen och snapsarna denna vecka, fokusera på barnen och var en trygg punkt i deras liv, inte minst dessa dagar. Sen finns alla ensamma själar där ute som inte har någon att fira denna högtid med av olika anledningar. Låt dem få en plats i erat hem dessa dagar, bjud dem på lite gröt, ge dem en kram. Ge dem av er kärlek - kramar är den bästa present någon kan få, en storlek passar alla och de är alldeles, alldeles gratis. I Nyköping kan man gå en julpromenad - om man känner sig ensam, eller om man bara vill slippa släkten för en stund. Underbart initiativ av Jonas, och naturligtvis är alla välkomna! https://www.facebook.com/events/1426893414209694 Oavsett vem ni är, var ni bor och hur ni spenderar denna vecka hoppas jag ni kommer ihåg att hur och om man firar jul är helt upp till var och en. Glöm alla dyra julklappar och tonvis med mat som "ska" lagas - med trevligt sällskap, lagom mängd alkohol och massor av kärlek kan den här veckan bli precis så perfekt som alla vill att den ska bli! 
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0