The most important person in my life

Du är den viktigaste personen i ditt liv, liksom jag är den viktigaste personen i mitt liv. Så här i juletider, med stress, stort behov av ledighet, och då allt handlar om att hitta de finaste paketen till personerna man älskar mest för pengar man inte har, är det extra viktigt att komma ihåg sig själv. Köp en julklapp till dig själv - just do it. Den finaste, dyraste julklappen på din inköpslista ska vara till dig själv. För du är den viktigaste personen i ditt liv och du förtjänar det.



I februari sa jag att "nästa år ska jag vara på plats". Och det ska jag också. En biljett till QX Gaygala kostar 550:-, vilket är mycket pengar för mig just nu, men jag är värd det. Dessutom hade jag ju lovat mig själv att jag skulle vara där. Som min egen bästa vän, vad är jag för BFF om jag inte håller vad jag lovar?! Årets dyraste julklapp blev den till mig själv, den viktigaste personen i mitt liv, just like it's suppose to be. 

God Jul Lina! 
Önskar Lina

Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nitha

Helt rätt. Men när man blir så gammal som jag så är det roligare att ge till barn o barnbarn för själv har man så mycket grejer.Jag gör som du går på musikaler eller teater eller andra evenemang beställer biljetter och ser fram emot dagen när det är dags. Går alltid tillsammans med mitt numera vuxna barnbarn vi började det året hon fyllde tretton alltid med middag på stan efteråt. Ibl blev det två ggr om året , nu för tiden en gång om året .Jag betalar biljetten Och hon betalar middag sen några år tillbaka eftersom hon har en eggen inkomst nu. Det är några av de finaste stunderna i livet.
Så du gjorde helt rätt gav dej själv en upplevelse som du önskar så hett.
Nu önskar jag dej en riktigt lugn och fridfull JUL tillsammans med de dina.
Stor julekram till bästa Lina ♥

2013-12-18 @ 16:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0