Min fina livskamrat<3

Halloj kära bloggläsare! GUD vad skönt jag har haft det sen jag kom hem! Semester som har innehållit galet mycket jobb, alldeles för lite sol och bad och löpturer, underbart fina vänner, en tur med ett litet plan över Gävle, lite fotboll och... Mest bara allt och ingenting! Har varit så skönt att bo på ett och samma ställe så här många dagar i rad och inte flytta runt en massa :) På måndag drar jag igång igen! Nästa vecka ska jag nämligen vara i Stockholm hela veckan och jobba BÅDE med Pride och Stockholm Music and Arts. Jag är ju känd för att vara en människa som gillar att ha fullt upp så... Why not liksom? Tror jag kommer ha galet roligt och längtar som tusan!!
 
 
 
Sen har jag även gjort något annat spännande! Går allt som det ska kommer nämligen min nya livskamrat till Sverige 22a augusti :) För nuvarande är namnet Toribio, men jag funderar på att döpa om honom eller åtminstone hitta ett smeknamn som jag kan använda. Hembesök ska ordnas, och så ska han till veterinären och få lite nödvändiga avmaskningar, vaccinationer och liknande - men förhoppningsvis går allt som planerat och då möts vi på Arlanda om knappt fyra veckor! Längtar som TUSAN!
 
toribio_pad_01
 
Är han inte söt?! Har redan hunnit köpt en hundbok, ett koppel, två halsband och två matskålar. Plus att jag var på biblioteket igår och lånade hem elva(!!) hundböcker... Åh vad jag längtar!!
 
Nu ska jag snart laga lite middag och sen blir det en lugn kväll. Har fortfarande lite att pyssla med, just nu sitter jag och söker artistchaufförer till Getaway Rock (hör av er om ni vet någon med B-körkort som kan tänkas vara intresserad! :)), pysslar lite med Pride då jag måste byta ett av mina pass (trots att det är jag som gjort schemat...) samt söker tak över huvudet i Stockholm nästa vecka. En fullspäckad semester med andra ord! Just the way I like :)
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0