Söndag

Då var midsommarhelgen över, och även om det bara är söndag så är det dags för mig att börja "jobba" igen. Imorgon sticker jag till Stockholm på arbetsintervju, vilket ska bli himla roligt och jag hoppas verkligen att det leder någon vart denna gång! Samtidigt försvinner en hel förmiddag av letande efter jobb och boende, samt att jag måste förbereda mig inför imorgon, OCH att jag åker bort på onsdag 1,5 vecka vilket måste packas till. Så ja, det är bara att sätta fart. Har spenderat någon timme nu med att förbereda mig inför Almedalen, anmäla mig till mingel, boka in seminarium, göra prioriteringslistor, etc. Gud vad jag längtar!! Kom ju inte dit förra året på grund av jobb. 
 
 
På boendefronten står det jobbigt stilla. Det är svårt att leta boende när jag inte vet min inkomst och så, samt att boendefronten löser sig alltid, det är jobbigare om man blir stående med räkningar att betala utan att ha jobb. Annars då? Åker till Bråvalla till helgen, ska jobba som artistchaufför - galet roligt ska det bli! Jobbar dessutom dagtid, så på kvällarna kan jag njuta av festivalen! Och så sen direkt därifrån till Gotland. Och så hem, packa om, och därefter Vipassana. Jaa... Sommaren springer på! Men jag ser väldigt mycket fram emot den närmaste tiden, tror det kommer bli galet, galet roligt. Men nu, nu ska jag till min oas - biblioteket! En sväng till pappa och ett besök på gymmet står också på dagens att-göra-lista. En lugn men händelserik dag :) 
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer
Postat av: Nitha

Oj vad du har mycket att stå i ...men antar att det är Lina i ett nötskal...alltså att du gillar allt som händer omkring dej.Lycka till och ha det så galet kul som du vill att det ska bli,men,var rädd om dej ♥

Svar: Haha, ja, det är lite allt eller inget som gäller i min värld! Först sitter jag en vecka och har så lite att göra att jag nästan gräver hål i huvudet på mig själv - sen får jag så fullt upp att jag knappt hinner andas ;)
Lina Lilja

2013-06-24 @ 11:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0