Bad Day Gone Good

Vaknade upp imorse och kände i hela kroppen att det inte kändes bra. Pallrade mig upp och bestämde mig för att skippa morgonrundan och istället satsa på ett hårt gympass mot eftermiddagen (som aldrig blev av...). Plötsligt fann jag mig själv sittandes framför datorn med tårarna rinnandes. Jag öppnade ytterdörren och först tyckte jag att det luktade Spanien, sen tyckte jag att det luktade fjällen. Hemlängtan blev påtaglig och sen kom saknaden över det som en gång var. Lite roliga/sorgliga/glada klipp på det och det gick bara utför. Tittade på melodifestivalen och grinade sen desto mer. Hade helt enkelt tårar som behövde ut och jag gick från att hata världen till att älska världen till att bli arg till att bli ledsen till att bli glad inom fem minuter - allt med våta kinder. Minst sagt instabilt läge.
 
 
Tillslut kände jag helt enkelt inte att jag pallade mer - jag behövde ut ur huset! Smsade ett par kompisar och promenerade över till dem. Ganska snart byttes tårarna ut mot skratt och härliga konversationer. Vi promenerade ner på stan och mötte upp en till kompis samt hennes klasskompis - überhärlig kille! - gick och fick varsin manikyr och pedikyr och käkade sen middag ihop på en mysig restaurang som vi inte varit på på superlänge. Vi skilldes åt efteråt och jag promenerade hemåt - via 7/11. Jag kände liksom inte att kvällen var över riktigt än för min del och sötsuget som funnits hela dagen fanns liksom kvar, så köpte hem mig ett paket Ben&Jerrys med chokladsmak. Jag som sällan skäms över saker tyckte faktiskt det var lite pinsamt när en klasskompis stod i kassan och det enda jag slängde upp var en Ben&Jerrys... Är det det enda en tjej ska köpa finns det liksom bara två anledningar: that time of the month eller hon ska hem och do some emotional eating. Nummer två handlade det om för min del och jag skäms lite över att säga det här men... Det tog inte ens en timme så var paketet slut. 
 
 
Åh andra sidan så har jag faktiskt aldrig käkat upp ett helt paket glass för mig själv sådär förut (kaksmet är dock en annan sak...) och well... Man har sådana dagar också. Som jag alltid brukar säga: Så länge det inte blir en vana. I och för sig så säger jag det så ofta att det låter som att det är en vana, men så illa är det faktiskt inte. Återigen så är det viktigt att inte få ångest, det gör bara saker och ting värre. Låt saker och ting vara som de är och gör morgondagen bättre istället. Och faktiskt har jag mer ångest över hur mycket pengar jag spenderade idag än över hur många kalorier som gick in och hur få som gick ut. Varför vet jag inte, men det är väl något en framtida terapeut får lista ut åt mig. 
 
 
Nej, imorgon får det bli lite mer träning och lite mer effektivitet från min sida. Och nästa vecka ska jag göra lite bättre och träna lite hårdare än de senaste två. Inte stressa utveckling och förändring - bara andas och inse att allt kommer bli bra i slutändan! Nu ska jag lyssna lite mer på Erik och Mattias version av "Hello Goodbye" och sen ska jag sova och tänka på hur skön den där massagestolen var som jag satt i timmar i sträck idag. 
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0