Emmelie de Forest - Will You Marry Me?

Dagarna går fort nu, och tiden för min hemresa närmar sig med stormsteg. Avskeden blir allt fler och samtidigt som jag längtar hem vill jag inget annat än stanna. I denna känslostorm är det skönt att få fokusera på något annat - något ytligt och "oviktigt". Som Eurovision. Jag har grävt ner mig mer än vanligt i årets tävling, om det ens är möjligt, för att få ett break från vardagen och alla tankar som surrar. 
 
 
Att jag gräver ner mig extra innebär att jag inte bara ser och analyserar showen - jag tittar också på presskonferenser och intervjuer, försöker få "behind the scenes" material. Snabbaste sättet till att gå från att älska till att hata en låt är att se intervjuer med artister man ogillar - som Anouk. Det visade sig att hon inte alls verkar vara den personen jag trodde hon var, och helt plötsligt föll låten platt. Krista älskade jag vissa stunder, tyckte inte alls om nästa - och till slut blev jag bara bekväm i att Krista är Krista. Jag har lite svårt för människor som hela tiden är väldigt outspoken och over the top, men hon verkar glad och trevlig så jag köper det!
 
 
En av de artister jag har kommit att älska mer och mer för varje sekund är danska Emmelie. Efter semifinalerna har jag nu ändrat mig - vi ses i Köpenhamn nästa år! Och Emmelie vill jag bara gifta mig med. På riktigt! Hon verkar så jordnära, glad och sympatisk. Dessutom är hon typ den enda danska personen jag någonsin lyssnat på som man verkligen fattar något av vad de säger! (Visserligen är hon halvsvensk, men det kan vi väl ignorera för en sekund här....) Only Teardrops växer för varje gång jag hör den och... Ja, jag bara älskar allt. Med Emmelie och med låten. 
 
 
Mina vänner som under veckan befinner sig i Eurovision-land har alla fått höra att om de stöter ihop med Emmelie MÅSTE de ta hennes nummer åt mig, och berätta för henne att jag vill bjuda henne på dejt! Helt seriöst vänner, hur kan man INTE älska den här tjejen?!
 
 
Och, for the record: Om någon av mina vänner/bloggläsare mot förmodan faktiskt skulle stöta ihop med Emmelie där nere i Skåne - jag är 100% seriös. Jag vill verkligen gå på dejt med henne, på riktigt. Så ni vet.
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0