Min sommar

Jag har länge sagt att jag ska ta ledigt i sommar, och söka jobb med start i augusti. Jag har snackat om hur jag behöver semester, lata dagar på landet, och hur mycket jag jobbade förra sommaren. Well, en sak ska ni veta om mig: ledigt innebär inte oplanerat. Jag gillar att vara uppbokad och hela tiden ha saker att göra. Och jag är jävligt bra på att boka upp mig... 
 
 
Det har trots allt blivit så att jag sökt en del jobb med start till sommaren, och tänkt att whatever works out is ment to be. Well, det verkar som jag har fått svaret nu. Så här ser min sommar ut so far:
 
30/5 - landar i Sverige. Lunch med farmor och farfar, middag och sova hos mamma. Träffa vänner.
31/5 - klipptid, grillfest hos pappa.
1/6 - kolla på mina kompisars studentbal.
2/6-12/6 - alla kompisar jobbar/går i skolan. Åka till mormor? Stockholmsbesök?
6/6 - alla är lediga, kompis har födelsedagsfest. Var är jag?
13/6 - kompisarna i Gävle tar studenten. Studentmottagningar, studentflak, fest.
14/6 - kompis i Jönköping tar studenten - studentmottagning där. Syrrans kille tar studenten i Gävle.
15/6-26/6 - Jag ska hinna med: Middag med vänner, ev. besök hos mormor (om inte innnan), astmautredning (om inte innan), midsommarfirande (nånstans), vila, sola, bada, ta't lugnt och träffa folk.
27/6-30/6 - jobb på Bråvallafestivalen
30/6-1/7 - sova i Stockholm
1/7-7/7 - ALMEDALEN!!!
7/7-9/7 - Komma hem, packa om. 
10/7-21/7 - Vipassanakurs! (Mer om det snart)
22/7-29/7 - Komma hem, vila, lära sig om världen igen och hämta sig efter Vipassana. Packa om. 
30/7-3/8 - Stockhom Pride!!
4/8-7/8 - Ta't lugnt, sola, bada, grilla. 
8/8-11/8 - jobb Getaway Rock.
12/8-> - Oplanerat. Hitta jobb och flytta till Stockholm. 
 
Och så ska jag försöka hinna med ett besök till Kebnekaise också...
 
Vad tycks? 
 
 
Med andra ord inte så mycket tid över för något jobb... Vaknade idag och hade fått mejl från Vipassana centret om att jag kommit in på kursen, vilket gjorde min konfunderad. Jag sökte för 1-2 månader sedan och hamnade på deras väntelista. Allt som tiden gick började jag fundera på andra planer, söka en del jobb som jag verkligen vill ha, men jag fortsatte hålla mitten av juli öppen. Jag vill trots allt väldigt gärna gå, och har hört talas om Vipassana från flera olika håll under flera år och alltid velat gå. Så kom bekräftelsen - och jag totalt freakade out. This shit just got real! Vi snackar alltså 10 dagar där jag inte får träna, sola, bada, prata, ha någon kontakt med omvärlden, läsa nyheter, etc., etc. 10 dagar av meditation. Det kommer bli galet jobbigt. 
 
 
Åh ena sidan ser jag fram emot det, åh andra sidan är jag livrädd. Dock är jag en person som när jag får en känsla av rädsla gör det mig ännu mer motiverad till att prova. Till att lyckas. Trots allt känner man sig ganska stolt när man klarat av att göra något som gör en livrädd - right? Så ja, i sommar ska jag på mitt livs första Vipassana kurs. Förhoppningsvis inte min enda. Det kommer bli läskigt och tufft - men sjukt intressant och förhoppningsvis ganska roligt. Galet spännande ska det bli i alla fall. Och förhoppningsvis kommer det bli en underbart rolig och spännande sommar också. Jag längtar!
 
Bara kände för att avsluta med att slänga in en rolig liten bild ;)
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0