Oändligt mycket packande och pusslande

Har spenderat hela förmiddagen med att packa, väga, packa om, väga igen, räkna, fundera, slänga, flytta om, väga ytterligare en gång... Oj oj oj vilket pussel! Just nu väger väskan 44lb, den får väga 50. Dock är det en del saker till som ska i, så vi får väl se hur det går i slutändan. Har rensat ut en del, vilket är lite ångest men samtidigt känns bra. Jag kommer ju inte att använda det! Jag hoppas, och tror, att jag till slut ska lyckas hamna på 50lb (dvs 23kg). Men det kommer ändå vara en jädra ångest på onsdag! Varje gång man slänger upp den där väskan på bandet har man hjärtat i halsgropen... Ska dessutom försöka importera x antal lb proteinpulver, vilket ska bli spännande. Kommer nog fastna mer än en gång i tullen! Oh well, det är ju inget olagligt som pågår så även om jag fastnar så kommer jag ju komma därifrån, så småningom. 
 
 
Utöver själva bagaget ser jag fram emot hemresan. Och att komma hem, men framför allt själva resan hem. What the fuck tänker ni nog nu, se fram emot en 15+ timmar resa?! Ja, men jag älskar verkligen att resa. Spänningen, flygplatsen, att träffa en massa okända människor, se nya platser... Planerar just nu en jorden runt-resa, som jag vill genomföra om en sisådär 1,5-2 år, och det kittlas i magen bara jag tänker på det! Tänk er, ett halvår eller något med konstanta flygresor, nya möten och spännande platser... Åh, ska verkligen försöka make it happen! Men, det är inget att tänka på just nu, först ska jag ta mig hel och ren härifrån till Gävle.
 
 
Har i alla fall bokat hotell tisdag till onsdag, vilket känns skönt. Och en kompis kommer att köra mig till hotellet. Och hotellet har transfer till flygplatsen tillgänglig 24/7. Och tja... Flygbiljetten är utskriven, packningen närmar sig så gott som färdig. Ska nu försöka planera menyn till välkomstmiddagen på fredag, söka ett par jobb, handla lite mjölk och bananer så jag klarar mig sista dagarna, duscha. Typ det. Vi hörs senare!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0