Sisters Love

Är precis hemkommen från att ha sprungit runt stan i timmar för att, åt syrran, hitta rätt storlek på Converse, och goda dofter på Victoria's Secret. Puh! Har nu fått höra om hur jag är världens bästa syrra flera gånger om, ska påminna henne om det om en vecka när hon skriker och gnäller för att jag gjort något dumt ;)
 
 
Började dagen med att på riktigt ta tag i packandet. Ett tag i alla fall... Höll på i över en timma innan jag gav upp. Det är helt omöjligt att jag kommer klara mig under 23 kilo!! Oh well, jag kunde ha värre problem... Gick sedan efter till skolan och skrev ut lite papper, såg till så att de skickar hem mina betyg och så, fixade flygbiljetterna, och sen tog jag en kaffe med en kompis. Fick prata av mig lite ångest innan jag drog ner på stan och sprang fram och tillbaka för min syrras skull. Skaffade mig i alla fall, äntligen, en ny berlock till mitt Pandora armband. Lovade mig själv det back in January, att jag skulle köpa mig ett nytt efter att jag tagit mig igenom terminen. Good job Lina! Så nu sitter ett jättefint kattpar där också :) Fick armbandet av min kusin i 18-års present och ÄLSKAR det! Så roligt att kunna fylla allt eftersom åren går med gulliga minnen!
 
 
Sen tänkte jag på en annan sak också... Det är intressant hur många nätters sömn man kan förlora på grund av en knagglig ekonomi. USCH sådan ångest det är! Och jag menar, jag har ju inget allvarligt pengaproblem egentligen!! Sure att det är lite tufft efter ett år i Cali, men jag har ju flera lager av sociala skyddsnät att rädda mig innan jag hamnar på gatan! Men ändå lyckas det ligga där och gnaga.... Suck. Det var rätt skönt att få springa runt åt syrran ett tag, ha huvudet fullt och slippa tänka på flygresor, packning och hela den biten. Om tre dagar åker jag till LA! Och på torsdag får jag äntligen äta svensk mat och dricka svenskt vatten och kaffe igen! Längtar!
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0