Hej 2015!

Jahapp, årets sista dag. 2014 hann jag med många roliga saker, men det var också en hel hög med saker som jag inte fick chansen att genomföra. Gladast och stoltast är jag över min PT-licens, att jag blev en del av CUF Storstockholms styrelse, och min vecka då jag fick chansen att sitta i urvalsjuryn till 2015 års melodifestival. Utan att tveka bästa dagarna detta år! 
 
Missnöjd och ledsen är jag över att jag inte lyckats få igång min PT-karriär och mitt företag som önskat, men det är något jag kommer satsa stenhårt på nu 2015. Jag är också lite ledsen över att jag inte lyckats uppnå speciellt många av mina mål jag hade inför min 20:e födelsedag som jag ville uppfylla innan jag fyllt 21. Utbildad PT är jag ju. Men ingen semester har det blivit, och inte kan jag försörja mig som PT heller. Man kan ju diskutera hur man ska definiera "ha åkt till ett ställe jag aldrig varit till tidigare", men jag kan nog inte påstå att jag uppfyllt den punkten heller. Suck.
 
  • Vara utbildad PT
  • Kunna försörja mig som PT
  • Ha haft minst en veckas semester utomlands - som jag betalat med egna pengar
  • Ha åkt till ett ställe jag aldrig varit till tidigare
 
Nä, 2014 var verkligen ett år som gick i jobbets tecken. Herregud vad jag jobbat arslet av mig under året. Här kommer några återblickar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under 2015 ska jag fortsätta jobba på min karriär. Jag satsar vidare mot en semesterresa, och en trip till NYC. Förhoppningsvis båda, men framför allt NYC. Gaygalan, Alcazar på Rondo, Mello-final, One Direction på Ullevi, Almedalen och Pride är redan inbokade. Ser fram emot ett spännande år med nya utmaningar, prövningar och förhoppningsvis lite utdelning på den senaste tidens slit! Ha en fantastisk kväll så ses vi 2015 :)
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0