Fina Mio

Min Macbook Air har anlänt! Även om jag inte är helt kompis med den än så är det klart att det är väldigt mycket roligare att sätta sig vid en ny fräsch Mac och blogga än en gammal dator som tar hundra år att ens starta. Så vi får väl se, kanske innebär detta att jag kommer igång med bloggen ordentligt igen! Håll tummarna :)
 
 
Bortsett från att jag jobbar som en galning just nu så spenderar jag också mycket tid med min fina Mio. Satt just och raderade en massa bilder från iPhonen för att kunna uppdatera den, och de senaste 14 månaderna är verkligen FYLLDA av hundbilder! Hehe, crazy doglady... Men han är ju min bäbis - mitt allt! Igår började vi fortsättningskursen i agility och han är så duktig min fina! Han har hajat grejen med alla hinder och tycker det är så himla kul, vårat stora utvecklingsområde är istället kommandot "sitt - vänta". Han tycker det är så himla roligt och vill inte sitta och vänta, så om matte väntar för länge med startsignal startar han ändå! Haha! Om vi ska ut och tävla någon gång är detta verkligen något vi måste träna på, annars kommer vi råka ut för många tjuvstarter....
 
 
Måste också berätta om en annan rolig grej som hände på gårdagens agilitykurs. Det var ju en ny grupp, ingen vi kände sedan tidigare, och ett ekipage i gruppen var en liten väluppfostrad hund med en ung tjej som såg riktigt proffsig ut till ägare. Ni vet som den där personen i klassen som man var lite rädd för när man träffade klassen för första gången eftersom hon verkar så himla perfekt och lite bättre än alla oss andra. Så när vi höll på och tränade, efter att Mio och jag just har tränat lite på slalomen (som verkligen är hans paradgren!) så säger hon när vi går förbi varandra något i stil med: "Gud vilken fin och väluppfostrad hund du har!". En komplimang av den där coola tjejen med perfekta väluppfostrade hunden! Weehoo vad stolt och glad jag blev!!
 
 
Det är kul det där, hur competitive man plötsligt kan bli! Jag är egentligen inte alls en person som gillar att tävla utan gör saker och ting för att jag tycker det är kul. Samma sak med agilityn, den är egentligen väldigt prestigelös och något vi gör för att vi tycker det är förbannat roligt och så ser vi hur långt vi kan ta det! Men ändå så ligger det någonting i mig som säger att just min hund är bäst och vackrast, och jag vill att alla ska veta om det! Därför gör sådana kommentarer mig väldigt lycklig :) 
 
 
Nä hörrni, nu ska jag se resultatet av Idol och sen sova. Imorgon blir det lite jobb, lite hundmys, och lite födelsedagsfirande! Födelsedagsfesten är inställd, men jag vill ändå spendera min födelsedag med vänner, så därför ska jag fira med lite släkt imorgon. Vi hörs!
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha kul! :D Själv skulle jag dock aldrig välja en mac framför en pc. Är så van vid vanlig pc :P

2014-11-14 @ 22:38:53
URL: http://nattstad.se/sandoraa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0