Update

Jag är lite ledsen över att jag inte bloggar lika mycket längre, för jag tycker det är väldigt roligt! Ofta funderar jag på om orsaken är att det händer för mycket i mitt liv så att jag inte hinner, eller att det inte händer tillräckligt intressanta saker i mitt liv så att jag inte har något att blogga om. God knows! Anyway, tänkte slänga in en uppdatering här i alla fall och bara rabbla på om allt som hänt i mitt liv senaste månaden :)
 
Om vi utgår från gaygalan så vet ni ju om ni läste förra inlägget att jag endast fick 3 timmars sömn den natten. Denna sömnbrist gjorde att några efterföljande jobbiga dagar blev outhärdliga.... Sen två dagar senare blir Mio sjuk och det bidde ytterligare en vecka utan sömn (3-5 promenader per natt i en veckas tid - har en helt ny nivå av respekt för småbarnsföräldrar sen dess!!), plus två veterinärbesök, en massa specialfoder, medicin och skit och flera tusenlappar som försvann från kontot bara sådär... Just som han blivit frisk och livet var på väg uppåt igen, våren var här, så vaknar jag upp dunderförkyld.... HAR VARIT FÖRKYLD I TVÅ VECKOR NU!!!! Hatar det. Anyways.
 
Sportlov. Började det hela på fredagen med att åka och se Tobias Karlssons dansshow En dans på rosor som på riktigt var det bästa jag sett NÅGONSIN i showväg - och jag har ändå sätt rätt många shower/musikaler och liknande. FY FAN vad bra det var! Min första kommentar när ljuset tändes igen var "Mamma, vad kostade biljetten? Jag vill se den igen." Not kidding even a little. ALLA måste gå och se den! Den spelas bara ett par veckor till här i Stockholm, men enligt Tobias ska den ut på turné i höst (har dock inte sett några officiella uppgifter om detta dock) så då räknar jag med att ni alla går och ser den! Och ja, jag SKA se den en gång till då!!
 
Sen låg jag sjuk någon dag, jobbade en del på gymmet, och så på torsdagen tog jag och morsan tåget ner till Göteborg. Sjöfartsmuseum, Universeum, Alcazar på Rondo och lite shopping - bra helg! Sen senaste veckan har det varit jobb, jobb, jobb. Idag var jag iväg och volontärjobbade med polisens rytteri på matchen på Friends Arena. Fantastiskt kul! Har inte suttit på hästryggen på 1,5 år och det var typ lika länge sedan jag på riktigt fick umgås med en häst, så även om jag inte har ridit något idag så har jag ändå fått pussas, rykta på och kramas med ett gäng fantastiskt fina hästar och det gjorde mig SÅ lycklig i själen!!
 
Nu är det mello som gäller, och imorgon är det möte med CUF hela dagen. Hoppas hoppas hoppas dock att vi är någorlunda effektiva för det ska bli 14 grader så jag vill helst spendera dagen utomhus med Mio! Här kommer lite bilder från senaste tiden i mitt liv:
 
Sjuk hund :(
 
ÄLSKAR min nya klänning!!!
 
 
 
Den här mannen är på riktigt min hjälte!! Världens coolaste människa med ett hjärta av guld och kramar som är för fantastiska för att beskrivas <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröjan jag köpte samtidigt som jag köpte ovan nämnda klänning - SO ME!!! Love love love!!
 
 
 
 
 
 
Puss o Kram
Lina Lilja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0